Rentamride cenik na vidik in brez kazenskih pik

Ob najemu vozila dodatno zaračunamo varščino, ki jo ob vrnitvi vozila v celoti vrnemo nazaj. Seveda v kolikor je vse kot mora biti.

* Dejanska cena se lahko razlikuje in ne vsebuje DDV. Prikazane cene ne vključujejo vseh veljavnih davkov in pristojbin, ki se prištejejo stroškom vseh dodatnih storitev.

Vozilo

Renault Trafic Passenger

Cena (od 1 - 3 dni)

od

60 €*

na dan

Najemi

Dodatni kilometri

0,20 €* / km

ali po dogovoru

Dostava / prevzem

po dogovoru

Čiščenje

30 €*

Varščina

150 €

ZAMUJENO VRAČILO

dodaten dan

Cena (od 4 - 10 dni)

55 €* / dan

Cena (od 11 - 20 dni)

50 €* / dan

Cena (od 21 - 30 dni)

45 €* / dan

Cena (od 31+ dni)

40 €* / dan

Pogosta vprašanja - FAQ

Kombi lahko najamejo in vozijo osebe od dopolnjenega 21 leta starosti, ki imajo veljavno vozniško dovoljenje najmanj dve leti. Poleg veljavnega vozniškega dovoljenja potrebujete še veljaven osebni dokument in sprovedeno plačilo za najem.

Če ga prevzamete in oddate v Stegnah v Ljubljani, je dodatni strošek zgolj plačilo čiščenja ob vračilu. Vrniti morate vozilo s polnim rezervoarjem tako kot ste ga prevzeli, v nasprotnem primeru se vam odšteje razlika od varščine.

Kombi lahko vozi oseba, ki je kot voznik ali dodaten voznik vpisana v najemni pogodbi. V primeru tretje / dodatne osebe nosi odgovornost oseba, ki je prevzela kombi.

Da. Z najetim vozilom lahko potujete v tujino, vendar le v sklopu dovoljenih 450 kilometrov na dan (dodatni kilometri po dogovoru). Pri podpisu pogodbe navedete države v katere boste potovali.

Rezervacijo lahko najhitreje naredite prek obrazca za rezervacije na internetni strani – najem kombija.

V kolikor želi najemnik podaljšati najem, mora o tem obvestiti poslovalnico Rentamride, preko telefona +386 (0)41 306 617 ali e-maila info@rentamride.si, najmanj 48 ur pred iztekom pogodbe. Podaljšanje je možno le ob soglasju najemodajalca v kolikor vozilo že ni oddano za naprej.

Da. Lahko ga dostavimo na dogovorjen naslov. Strošek dostave vam zaračunamo na ponudbi.

Samo po predhodnem dogovoru, z doplačilom dodatnega dne.

Vračilo je možno kjerkoli. Strošek vračila vam zaračunamo na ponudbi.

Da. Vsa vozila Rentamride imajo poleg zavarovalne police in zelene karte še: prvo pomoč, odsevni jopič, gasilni aparat in v zimskem času snežne verige.

Plačilo je možno le na TRR podjetja, ki ga dobite po e-mail pošti.

Da. Vsa vozila so opremljena s slovensko in avstrijsko vinjeto letno vinjeto.

V ceno najema je vključeno polno kasko zavarovanje z asistenco 24/7 in dodatno zavarovanje potnikov v vozilu.

V kolikor ste bili s kombijem udeleženi v prometni nezgodi, je potrebno izpolniti evropsko poročilo o nezgodi, obvestiti policijo in si priskrbeti policijski zapisnik, ter nemudoma obvestiti poslovalnico Rentamride.

Ob okvari najetega kombija, morate o tem nemudoma obvestiti poslovalnico Rentamride. Pomagali vam bomo in vas po vsej verjetnosti nemudoma napotili na pooblaščen servis, potem pa bomo naprej urejali stvari glede na okvaro vozila.

Ne. Kajenje v najetem kombiju je prepovedano.