Izberete želeno vozilo in datum najema.

V prvem koraku izberete vozilo in datum najema. Vsa naša vozila so opremljena s slovensko in avstrijsko letno vinjeto.

Za vsa naša vozila velja 24/7 asistenca in kasko zavarovanje z 0% odbitne franšize. Ne glede na to, ali se odpravljate na družinsko potovanje, izlet s prijatelji, ali službeno pot, bodo trenutki z vozili Rentamride izjemni. Vsi naši kombiji so prostorni in udobni, da pa bi se dobro počutil tudi voznik, imajo vsa vozila bogato dodatno opremo, med drugim tempomat, navigacijski sistem in bluetooth. Če potrebujete še več prostora, se lahko odločite tudi za strešni prtljažnik, strešni kovček ali prtljažnik za kolesa.

Najem kombija je možen za en ali več dni. Ste pomislili, da bi ga vzeli za vso sezono in si tako zagotovili še ugodnejši najem. Tudi to je mogoče. In potem? Odpeljite babico na jug, raziščite Kekčevo deželo v objemu prečudovitih Julijskih alp, privoščite si košček prekmurske gibanice sredi panonske ravnice, ali pa preživite adrenalinski vikend ob bistri Soči.

Vožnja s katerim koli našim vozilom bo spremenila vaš pogled na potovanja in dolge poti. Tako vam bo všeč, da ga boste hoteli obdržati. To žal ne gre. Lahko pa ga najamete že prihodnji vikend.

Vpišete svoje kontaktne podatke.

V drugem koraku vas prosimo za vpis vaših podatkov. Tako bo prevzem kombija še hitrejši in enostavnejši.

Bodite brez skrbi, vaši podatki ostanejo z nami in jih nikakor ne bomo delili naprej. Ne bodo se uporabljali v promocijske namene ali se celo komu prodali. Podrobneje si lahko vse o varstvu podatkov preberete v politiki zasebnosti. Vnos podatkov je nujen zgolj za potrebe hitrega in enostavnega postopka najema. Spoštujemo vaš čas, zato vam ga želimo vzeti čim manj. To je tudi razlog, da v drugem koraku vzamemo vaše podatke in s tem skrajšamo čas prevzema vozila.

Mi vas ne bomo zadrževali. Lahko pa se zgodi, da vas bo presenetil Miklavž, Božiček ali Dedek Mraz ter vas obdaril z našo majico, skodelico ali kakšnim drugim presenečenjem Rentamride.

Za nas je zadovoljstvo naših uporabnikov največja nagrada.

Vozilo prevzamete na dogovorjenem naslovu.

Lahko pridete k nam, lahko pa vam vozilo dostavimo pred domača vrata. Tako bo za vas še lažje. V tem primeru se glede na oddaljenost in želeno lokacijo obračuna še strošek dostave vozila.

S postopkom najema kombija ste skoraj pri koncu. Potrebna je le še potrditev in strinjanje s splošnimi pogoji. Potem boste na vaš e-mail naslov prejeli vse dodatne informacije. Lahko pa nam tudi telefonirate +386 (0)41 306 617 ali pišete na: info@rentamride.si.

Izbrano vozilo lahko prevzamete v Ljubljani v Stegnah. Medtem ko boste uživali v brezskrbni vožnji, je lahko vaše vozilo pri nas. Kot rečeno, je lokacijo prevzema možno tudi poljubno spremeniti, kar se dodatno obračuna. Enako velja tudi za vračilo vozila.


Pogosta vprašanja - FAQ

Kombi lahko najamejo in vozijo osebe od dopolnjenega 21 leta starosti, ki imajo veljavno vozniško dovoljenje najmanj dve leti. Poleg veljavnega vozniškega dovoljenja potrebujete še veljaven osebni dokument in sprovedeno plačilo za najem.

Če ga prevzamete in oddate v Stegnah v Ljubljani, je dodatni strošek zgolj plačilo čiščenja ob vračilu. Vrniti morate vozilo s polnim rezervoarjem tako kot ste ga prevzeli, v nasprotnem primeru se vam odšteje razlika od varščine.

Kombi lahko vozi oseba, ki je kot voznik ali dodaten voznik vpisana v najemni pogodbi. V primeru tretje / dodatne osebe nosi odgovornost oseba, ki je prevzela kombi.

Da. Z najetim vozilom lahko potujete v tujino, vendar le v sklopu dovoljenih 450 kilometrov na dan (dodatni kilometri po dogovoru). Pri podpisu pogodbe navedete države v katere boste potovali.

Rezervacijo lahko najhitreje naredite prek obrazca za rezervacije na internetni strani – najem kombija.

V kolikor želi najemnik podaljšati najem, mora o tem obvestiti poslovalnico Rentamride, preko telefona +386 (0)41 306 617 ali e-maila info@rentamride.si, najmanj 48 ur pred iztekom pogodbe. Podaljšanje je možno le ob soglasju najemodajalca v kolikor vozilo že ni oddano za naprej.

Da. Lahko ga dostavimo na dogovorjen naslov. Strošek dostave vam zaračunamo na ponudbi.

Samo po predhodnem dogovoru, z doplačilom dodatnega dne.

Vračilo je možno kjerkoli. Strošek vračila vam zaračunamo na ponudbi.

Da. Vsa vozila Rentamride imajo poleg zavarovalne police in zelene karte še: prvo pomoč, odsevni jopič, gasilni aparat in v zimskem času snežne verige.

Plačilo je možno le na TRR podjetja, ki ga dobite po e-mail pošti.

Da. Vsa vozila so opremljena s slovensko in avstrijsko vinjeto letno vinjeto.

V ceno najema je vključeno polno kasko zavarovanje z asistenco 24/7 in dodatno zavarovanje potnikov v vozilu.

V kolikor ste bili s kombijem udeleženi v prometni nezgodi, je potrebno izpolniti evropsko poročilo o nezgodi, obvestiti policijo in si priskrbeti policijski zapisnik, ter nemudoma obvestiti poslovalnico Rentamride.

Ob okvari najetega kombija, morate o tem nemudoma obvestiti poslovalnico Rentamride. Pomagali vam bomo in vas po vsej verjetnosti nemudoma napotili na pooblaščen servis, potem pa bomo naprej urejali stvari glede na okvaro vozila.

Ne. Kajenje v najetem kombiju je prepovedano.